Høj kvalitet leveret til tiden

Kærsgaard A/S er en familieejet stål- og smedevirksomhed, som har over 90 års erfaring indenfor udvikling, produktion og montage af stålkonstruktioner. 3. Generations Bent Kærsgaard stiftede i 2012 Kærsgaard A/S, hvor de startede 3 mand – i dag er de vokset til 50+. 

Vi arbejder ud fra en enkel filosofi om at levere ensartet høj kvalitet. Via effektiv procesledelse, den nyeste teknologi, erfarne medarbejdere og fleksible løsningsorienterede indsatser overholder vi alle aftaler – til glæde for bygherrer og slutbrugere.

Hos os får du individuelt tilpassede løsninger, som involverer enkelte eller flere af vores kompetenceområder indenfor: Bygningsstål, altaner, trapper, facadebeklædning og skure. Skulle der opstå et specielt behov, er vores kompetencer brede og vores arbejdsområder mange, så tøv ikke med at kontakte os for mere information om hvordan vi kan hjælpe dig.

Se vores historie her

Sådan er en proces med os

Med Kærsgaard A/S som samarbejdspartner på dit projekt, kan du være tryg fra start til slut. Vi arbejder nemlig ud fra en enkel filosofi om at levere ensartet høj kvalitet. Via effektiv procesledelse, den nyeste teknologi, erfarne medarbejdere og fleksible løsningsorienterede indsatser overholder vi alle aftaler – til glæde for bygherrer og slutbrugere.

1

Individuelt tilpassede løsninger

I samarbejde finder vi de bedste løsninger for dig. Vi er stærke indenfor udvikling og med vores viden og indsigt indenfor byggebranchen, kan vi skabe konkret værdi i alle projekter.

2

Effektiv projektledelse

Vi stræber altid efter at levere ensartet høj kvalitet til rette tid og på rette sted, derfor vil du altid være i kontakt med en af vores dygtige projektledere, som følger dit projekt fra start til slut.

3

Produktion

Vores kompetenceområder er mange og vi kan specialfremstille alt indenfor bygningsstål, altaner, trapper, facadebeklædning, skure og andre specialopgaver. Så tøv ikke med at kontakte os for mere information. Vi er certificerede til at udføre bærende dele i stål – ECX 1, EXC 2 & EXC 3. 

4

Montage til aftalt tid og sted

Vi monterer med egne kraner og biler dit projekt til aftalt tid og på rette sted. Vores løsninger er præfabrikerede til det enkelte projekt, hvilket letter opstilling og montage og derfor også forkorter perioden fra beslutning til færdige, brugsklare projekter. 

5

Aflevering og garanti

Vi afleverer og leverer til tiden. Leverancen lever op til AB 92 garantien samt den aftalte kontrakt. Dette sikrer dig din arbejdsgaranti.

Et solidt grundlag

Fundamentet for Kærsgaard A/S er bygget op omkring et solidt værdigrundlag, som indebærer følgende værdier:

 • Troværdighed og ansvarlighed – er ikke bare noget vi lover – det er noget vi leverer
 • Kvalitetsbevidsthed – vi leverer til aftalt tid og pris
 • Nytænkning – vi udformer innovative løsninger og er løsningsorienterede
 • Åbenhed og fleksibilitet – Vi er forandringsparate og værner om det gode samarbejde
 • Gode medarbejdere – vi gør det, vi siger vi gør

 

Det kan du forvente ved et samarbejde med os

 • Levering til tiden

  Vi leverer til aftalt tid og sted

 • Høj faglighed

  Vi har veluddannede medarbejdere og gode samarbejdspartnere

 • Konkurrencedygtige priser

  Vi gør alting enklere og mere effektivt og kan derfor levere konkurrencedygtige priser

 • Dansk af natur

  Vi anvender danske materialer og samarbejdspartnere

 • Vi involverer dig i processen

  Vi har succes med specialudviklede projekter, hvor vi imødeser kundens ønsker og krav.

 • Certificeringer

  Vi kan udføre bærende dele i stål – ECX 1, EXC 2 & EXC 3 

 • Accept og delegering af ansvar

  Vi værner om det gode samarbejde og gør det, vi siger vi gør

Upfront Solutions

UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte bolig- og konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien indeholder alle typer af altaner, værn, skure, glasafskærmninger, tilbehør og specialløsninger.

UPFRONT® SOLUTIONS udvikles, produceres og monteres af af KRSGAARD A/S, som – siden 2012 med Bent Kærsgaard i spidsen, har forsynet markedet med kvalitetsprodukter til aftalt tid og pris.

Upfrontshop.dk

UPFRONT Shop er din garanti for kvalitetsprodukter indenfor stål til gør-det-selv-projektet. Vi står klar til at yde kompetent rådgivning samt personlig betjening, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for netop dit projekt.

Udover stål-på-mål har vi udviklet vores egen modulopbygget højbede serie PlantUP samt hegn- og affaldsinddækning serien CoverUP.

besøg hjemmeside