2014-06-30
  • Del nyheden
  • Facebook
  • Twitter

Kærsgaard leverer og monterer 592 altaner til Tårnbyparken

Både ift. pris, løsning og organisation scorede smede- og stålentreprenørvirksomheden Kærsgaard A/S fra Løgstrup ved Viborg, max point. Bl.a. fordi udbudsgiver, udover laveste pris, også havde lagt stor vægt på det vindende projekts innovative drifts- og vedligeholdelsesmuligheder, materialevalg, holdbarhed samt respekten for boligforeningens eksisterende arkitektur. De nye altaner fra Kærsgaard skal efter aftale opføres i løbet af 2014 og 2015, så beboerne i Tårnbyparken allerede nu kan begynde at glæde sig til foråret 2015 på en ny altan.

Innovative løsninger
En af de mest innovative løsninger ifm. de nye altaner fra Kærsgaard er kombinationen af afvandingssystemet, der leder vandet hurtigt og effektivt væk fra altanens overflade samtidig med, at systemet er 100 % tæt, brandhæmmende og sikrer effektiv affugtning af bund og guldmaterialer i en og samme konstruktion. Udover dette tilbyder løsningen optimal tilgængelighed for udførelse af driftsopgaver herunder rensning og rengøring af render, nedløb og lignende.

Frit valg af materialer
De valgte altaner fra Kærsgaard er stilrene og i overensstemmelse med den eksisterende byggestil. De har lang levetid og lave vedligeholdelsesomskostninger. Og så udmærker de sig ved at give en absolut høj grad af valgfrihed ift. materialer til fx. gulve, værn og gelændere. Samtidig er løsningen udviklet, så der er frit valg ift. hvor afløb skal etableres. Denne detalje giver maksimal kreativ frihed for rådgivere i deres løsninger samtidig med, at løsningen altid kan tilpasses eksisterende installationer i et byggeri.

Hurtig og nem opsætning
Altanbundene udføres, så at de er tætte mod tilstødende bygningsdele og ved samlinger. Samtidig er de udviklet, så de – via et unikt udviklet montagebeslag – eliminerer de tolerancer, som ofte må forventes i et eksisterende byggeri. Altanerne tilbyder desuden niveaufri adgang til boligen, hvilket betyder nem adgang for gangbesværede.

Nyt liv i boligområder
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på det udendørs liv – uanset om man bor i lejlighed eller villa. Ift. altaner har udviklingen budt på mange kreative og funktionelle løsninger, der har gjort det både sjovere og mere behageligt at opholde sig i det fri i umiddelbar forbindelse med sin bolig.

Kærsgaard A/S er kendt som en stabil leverandør af stålkonstruktioner kompositbjælker, cykel- og rygeskure, altaner, glasværn og trapper til byggeindustrien over hele landet. Virksomheden sætter en ære i altid at have fokus på effektive arbejdsgange på byggepladsen og fejlfrie løsninger til den aftalte tid.

Flere nyheder

Se Alle Nyheder