2018-11-29
  • Del nyheden
  • Facebook
  • Twitter

Kærsgaard A/S får ny international aftale

Smede- og stålentreprenøren Kærsgaard A/S fra Viborg i Midtjylland har netop fået sin anden internationale aftale, med den norske virksomhed ABT Bygg AS.
Aftalen indebærer at ABT Bygg AS fremover kan producere, afsætte og montere altaner med udgangspunkt i Kærsgaards altansystem UPFRONT® Solutions, i Vestfold, Telemark og Buskerud fylker.

Samarbejdet med ABT Bygg AS udbygger Kærsgaard A/S endnu en international aftale i en langsigtet plan for salg af licenser af virksomhedens patenterede altansystem UPFRONT® Solutions på markeder uden for Danmark. Et system der via sin innovative konstruktion byder på en række æstetiske, funktionelle og konkurrencemæssige fordele.
”Vi vidste fra starten at der måtte være gode muligheder i udlandet for UPFRONT. Blandt andet giver systemet mulighed for designmæssig tilpasning til alle typer facader, og et specialdesignet afvandingssystem giver valgfri placering af nedløb. Vores ønske er at konceptet kan komme kunder til gavn ikke bare i Danmark og Norge, men i alle markeder hvor der er efterspørgsel efter altanløsninger.” Stig Nilsson, Bestyrelsesformand, Kærsgaard A/S.

I Norge har Kærsgaard modtaget assistance fra Danmarks Ambassade i Oslo. I første omgang i forbindelse med udarbejdelsen af en markedsundersøgelse, og dernæst til facilitering af kontakt til norske samarbejdspartnere.

”Kærsgaard A/S er gået grundig til værks, og har fra start været opmærksom på, at det store arbejde der er lagt i at åbne døren til Norge, er afgørende for langvarig succes i markedet. Opgaven er nu at få bredt konceptet ud til hele Norge, og samtidig se til nye markeder”. Henrik Visby, Senior Eksportrådgiver, Danmarks Ambassade i Oslo.

I den norske virksomhed ABT Bygg AS er der stor tilfredshed med den nye samarbejdsaftale som man forventer sig meget af. ABT Bygg AS er i forvejen en veletableret aktør med en lang historik i Vestfold, og virksomhedens daglige leder Paal Wilhelmsen vurderer, at UPFRONT vil have en markant betydning for den vækst ABT Bygg AS planlægger at gennemføre inden for rehabiliteringsopgaver i området.

”Vi er i forvejen godt repræsenteret i altanmarkedet, og med UPFRONT som en del af vores sortiment bliver vi en endnu mere attraktiv samarbejdspartner. Systemet giver os unikke fordele både hvad angår de tekniske og designmæssige detaljer, og i forbindelse med vores kommunikation med vores kunder”.

Bent Kærsgaard, Kærsgaard A/S og Paal Wilhelmsen, ABT Bygg AS

Flere nyheder

Se Alle Nyheder